fbpx
06 11 50 71 98 sales@homeshaked.nl

Home Shaked Boxtel

Een cocktail workshop of cocktail catering bij jou thuis in Boxtel.

Workshops in Boxtel

Cocktails maken hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze workshops leer je hoe jij thuis zelf cocktails maakt! Kies uit een van de verschillende workshops met verschillende stijlen cocktails. Een professionele bartender komt dan bij jou thuis met alle tools en ingrediënten om jou en bijvoorbeeld je vriendinnen of collega’s te leren hoe je zelf de lekkerste cocktails maakt.

Vriendinnenavond
Een workshop is een gave aanvulling op een vriendinnenavond. Kies voor bijvoorbeeld de Aardbeien cocktail workshop. Een cocktail bartender komt bij jullie in Boxtel met alle ingrediënten en spullen die nodig zijn voor het maken van geweldige cocktails. Jij leert dan samen met je vriendinnen hoe je zelf thuis cocktails maakt en hoe jullie makkelijk kunnen genieten van zelfgemaakte cocktails.

BBQ, Vrijgezellenavond of Personeelsuitje in Boxtel
Ook voor andere gelegenheden zijn er passende workshops. Bijvoorbeeld een workshop met Mojito’s als aanvulling op een lekker barbecue. Jij en je gasten kunnen dan genieten van een zelfgemaakte cocktail tijdens het barbecuen. Of ga goed van start met je vrijgezellenfeest met een workshop shotjes maken.

Cocktails op jouw feest in Boxtel

Ga je trouwen, ben je jarig of geef je een feestje omdat het kan? Dan kan je jouw feest voorzien van cocktails met de cocktail service van Home Shaked. Een professionele cocktail bartender met internationale ervaring komt bij jou thuis of elke andere locatie met een bar tafel, glazen, ingrediënten en tools om voor jou en jouw gasten de lekkerste cocktails te maken. Je kan nu extra makkelijk jouw cocktail catering samenstellen. Je hebt de keuze uit soort cocktails en samen met de bartender maak je je eigen cocktail menu voor jouw feest. Maak je feest onvergetelijk!