fbpx

Thuis een avondje uit!

Cocktail Workshop

$

Reserveer je datum

$

De Workshop

$

Cocktail Time!

COCKTAILWORKSHOP OP LOCATIE

60 - 90 Minuten

In ongeveer 1,5 tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails. Wat heb je zelf nodig? Behalve een tafel helemaal niks! Verder zorgen wij voor alles dat nodig is voor de cocktail workshop.

3 Cocktails

De 3 cocktails die jullie gaan maken zijn grondig getest en vallen gegarandeerd in de smaak. Er is zelfs keuze uit verschillende smaakvariaties en het is bij elke cocktail mogelijk om een alcoholvrije variant te maken. 

Op Elke Locatie

Een cocktailworkshop is mogelijk op iedere locatie. Of je nou een feestje thuis hebt of een weekend op een vakantiepark verblijft. Voor de workshop zijn er geen vereisten m.b.t. bijvoorbeeld electriciteit of water. 

 

ALTIJD INCL. 0% ALTERNATIEVEN

VOOR ELKE GELEGENHEID

Met Collega’s

De perfecte groepsactiviteit na een lange werkdag. Samen met je collega’s aan de cocktails! En iedereen kan meedoen want er zijn natuurlijk ook alcholvrije alternatieven.

 

Vrijgezellenfeest

Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails. Een Cocktail Workshop is een unieke activiteit voor elk vrijgezellenfeest!

 

Vriendinnendag

Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt waar jullie op vakantie zo gek op waren.

 

Vriendenweekend

Een cocktailworkshop kan op elke locatie, dus ook bij jullie vakantiehuisje! En natuurlijk ruilen we de sex on the beach en cosmo’s om voor Old Fashioned’s en Long Island Iced Tea’s.

 

ENKELE WORKSHOPS VAN AFGELOPEN MAAND

COCKTAIL WORKSHOP

op locatie

 

De Workshop

In ongeveer 1,5 tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails. Wat heb je zelf nodig? Behalve een tafel helemaal niks! Verder zorgen wij voor alles dat nodig is voor de cocktail workshop.

Workshop vanaf 10 personen

Voor groepen vanaf 10 personen is de workshop €34,50 (incl. btw) per deelnemer. Na je aanvraag berekenen we de reiskosten op basis van de locatie en delen deze door het aantal personen. Je ontvangt dan een offerte met de totaalprijs per persoon inclusief de reiskosten. 

Workshop met 2-10 personen

Voor groepen van 2-10 personen heeft de workshop een vaste prijs van €345,- (excl. reiskosten). Zo is de workshop ook mogelijk voor kleinere groepen!

b

Aanvraag

Verstuur je aanvraag online met alle benodigde details. Laat het gerust weten als je vragen of speciale wensen hebt.  

Beschikbaarheid

We checken voor de zekerheid de beschikbaarheid en maken een vrijblijvende offerte op maat.  

Z

Bevestiging

We reserveren jullie datum na een definitieve bevestiging. Vragen en aanpassing blijven natuurlijk altijd mogelijk.  

Workshop

We komen op locatie met alle benodigdheden. Er is enkel een tafel nodig met voldoende zit- of staplekken.