De Workshop

In ongeveer 1,5 tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails. Wat heb je zelf nodig? Behalve een tafel helemaal niks! Verder zorgen wij voor alles dat nodig is voor de cocktail workshop.

Op Iedere Locatie

Een cocktailworkshop is mogelijk op iedere locatie. Of je nou een feestje thuis hebt of een weekend op een vakantiepark verblijft. 

Vriendinnendag

Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt waar jullie op vakantie zo gek op waren.

Met Collega’s

De perfecte groepsactiviteit na een lange werkdag. Samen met je collega’s aan de cocktails! En iedereen kan meedoen want er zijn natuurlijk ook alcholvrije alternatieven.

Vrijgezellenfeest

Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails. Een Cocktail Workshop is een unieke activiteit voor elk vrijgezellenfeest!

Vriendenweekend

Een cocktailworkshop kan op elke locatie, dus ook bij jullie vakantiehuisje! En natuurlijk ruilen we de sex on the beach en cosmo’s om voor Old Fashioned’s en Long Island Iced Tea’s.

 

powered by Typeform