COCKTAILCATERING

Vanaf onze mobiele cocktailbar maakt een professionele cocktail bartender cocktails van hoge kwaliteit. Van te voren stel je samen met de bartender een menu samen dat aansluit bij jouw gasten. Wil je een cocktailbar inhuren voor

Verjaardag

Vier je je verjaardag gezellig thuis? Wij zorgen voor de drankjes! Wij regelen alles voor de cocktail catering zodat jij je bezig kan houden met alle felicitaties.

Jubileum

Al 40 jaar getrouwd, 20 jaar een trouwe werknemer of vier je een ander jubileum?  Ook deze gelegenheid maken we graag extra bijzonder met onze cocktail catering. Voor een eerlijke prijs haal je een unieke mobiele cocktailbar in huis. Inclusief professionele cocktail bartender!

Omdat het kan

Onze favoriete reden voor een feestje, gewoon omdat het kan! Dan mogen cocktails natuurlijk ook niet ontbreken. Zelfs bij een huisfeest is het mogelijk om een mobiele cocktailbar in je woonkamer te hebben. Jij hoeft nergens naar om te kijken en wij zorgen voor unieke drankjes!

PRIJS COCKTAILBAR INHUREN

Benieuwd naar de prijzen van onze cocktailcatering? We vertellen graag over onze eerlijke prijzen. Mocht je graag een overzichtelijk offerte aanvragen neem dan gerust contact op!

powered by Typeform