fbpx
06 11 50 71 98 sales@homeshaked.nl

COCKTAIL WORKSHOP

vanaf 15 tot wel 80 personen!

 

De Cocktail Workshop

In ongeveer 1,5 tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails. Wat heb je zelf nodig? Behalve een tafel helemaal niks! Verder zorgen wij voor alles dat nodig is voor de workshop.

Een cocktailworkshop is de ideale activiteit om je vrijgezellenfeest, vakantie of verjaardag een vliegende start te geven.  

 

Leuke Bartenders

Bij onze bartenders staat gezelligheid voorop! Niet al te veel interessante praatjes maar vooral lachen, shaken en genieten.

Persoonlijk Contact

Geen stiekeme automatische emails maar een snelle en persoonlijke reactie. We kijken uitgebreid naar je wensen en sturen je een handgemaakte offerte. 

Z

Prijs/Kwaliteit

 Alles heeft invloed op de smaak van een cocktails dus gebruiken we enkel ingrediënten van goede kwaliteit en professionele materialen.  

Flexibiliteit

Er wil nog wel eens iets veranderen bij het plannen van een groepsactiviteit. Wij doen niet snel moeilijk, aanpassingen zijn altijd mogelijk! 

COCKTAIL WORKSHOP OP LOCATIE

90 - 120 Minuten

Tijdens de cocktail workshop maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender In ongeveer 1,5 tot 2 uur drie verschillende cocktails. Wat heb je zelf nodig? Behalve een tafel helemaal niks! Verder zorgen wij voor alles dat nodig is voor de workshop zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

3 Cocktails

De 3 cocktails die jullie gaan maken tijdens de workshop zijn grondig getest en vallen gegarandeerd in de smaak. Er is zelfs een mogelijkheid om uit verschillende smaakvariaties te kiezen, daarbij is het bij elke cocktail ook mogelijk om een alcoholvrij alternatief te maken.

Op Elke Locatie

Een cocktail workshop is mogelijk op iedere locatie. Of je nou een feestje thuis hebt, of een weekend op een vakantiepark verblijft. 

 

b

Aanvraag

Verstuur je aanvraag online met alle benodigde details. Laat het gerust weten als je vragen of speciale wensen hebt.  

Beschikbaarheid

We checken voor de zekerheid de beschikbaarheid en maken een vrijblijvende offerte op maat.  

Z

Bevestiging

We reserveren jullie datum na een definitieve bevestiging. Vragen en aanpassing blijven natuurlijk altijd mogelijk.  

Workshop

We komen op locatie met alle benodigdheden. Er is enkel een tafel nodig met voldoende zit- of staplekken.  

VOOR ELKE GELEGENHEID

Met Collega’s

Samen met je collega’s aan de cocktails? Onze workshop is een perfecte groepsactiviteit na een lange werkdag! En iedereen kan meedoen want er zijn natuurlijk ook alcholvrije alternatieven.

 

Vrijgezellenfeest

Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails. Een cocktail workshop is een unieke activiteit voor elk vrijgezellenfeest!

 

 

Vriendinnendag

Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt, waar jullie op vakantie zo gek op waren.

 

 

ENKELE COCKTAIL WORKSHOPS VAN AFGELOPEN MAAND