fbpx
06 11 50 71 98 sales@homeshaked.nl

VACATURE

Cocktail Bartender

 

Wat ga je doen?

Workshops

Je gaat onder andere cocktailworkshops verzorgen op locatie. Dat kan thuis, op het werk of zelfs op een vakantiepark zijn. Je rijdt met alle benodigdheden naar de locatie en ondersteund een groep terwijl ze zelf de cocktails maken. Een geldig autorijbewijs is dus wel een vereiste. Eigen vervoer is geen vereiste maar het is wel goed om te weten of je hierover beschikt wanneer het nodig is.  

Catering

Naast workshops ga je ook op pad om cocktails te maken op feesten waar we met een mobiele cocktailbar komen. Afhankelijk van het aantal personen op het feest werk je zelfstandig of met meerdere collega’s

Events & Festivals

Voor grotere opdrachten, evenementen en festivals hebben we een speciale mobiele bar. De Cocktailcar is een VW T2 busje uit 1979. Je kan hier meer over vinden op www.cocktailcar.nl.  

Past deze bijbaan bij jou?

Leeftijd

Je gaat veel zelfstandig op pad en werkt natuurlijk met alcohol. We nemen de verantwoordelijkheid over ons personeel en de gasten dan ook graag wat serieuzer. Om die reden heb je een minimale leeftijd van 21 jaar.

Ervaring

Tijdens de workshop moet je natuurlijk weten waar je het over hebt en op feesten kan het tempo er aardig in zitten. Ervaring als (cocktail) bartender heeft de voorkeur maar als je ontzettend enthousiast bent bestaan er eventueel mogelijkheden voor training.  

Woonplaats

We verzorgen workshops & cateringen door heel nederland. Zelf zijn we gevestigd in Oirschot. Vanuit deze locatie rijden we naar  de opdrachten dus woon je bij voorkeur in de buurt of kan je Oirschot makkelijk bereiken. 

En verder?

Vereisten

Die hebben we verder niet veel. We zijn meer benieuwd naar jou en je motivatie. Daar horen we dus graag alvast een beetje meer over in je sollicitatie. 

Werkcultuur

Die is bij ons extra gezellig! Dat is namelijk ook het belangrijkste voor onze gasten. Een beetje cliché misschien maar we vinden het bijzonder belangrijk dat je plezier hebt in het werk. We hechten veel waarde aan onze vlakke organisatiestructuur en subtiele extra’s voor, tijdens en na het werk. Dit is wel gelijk aan de inzet die je toont. Hard werk wordt bij ons daadwerkelijk beloond!  

Solliciteren & CV

Je goed leren kennen doen we graag tijdens een persoonlijk gesprek. Dit kan op locatie maar eventueel ook online. Je CV dient enkel om een globaal beeld te krijgen van je ervaring. Als je interesse hebt in de vacature horen we dat natuurlijk graag van je! Dit doe je onderaan deze pagina. We willen een leuk team samenstellen met meerdere bartenders dus er zijn veel kansen. We nemen altijd contact met je op.