Op zoek naar een cocktail workshop in Oirschot?

Home Shaked komt bij jou thuis in Oirschot of op elke andere locatie. Hier onder lees je over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.

 

Thuis cocktails maken 

Zelf cocktails maken lijkt moeilijk en ingewikkeld. Dat willen wij graag veranderen door te laten zien hoe het moet. Een professionele cocktail bartender komt bij jou thuis met alle ingrediënten, glazen en andere benodigdheden voor het maken van cocktails. Je leert dan hoe makkelijk het is om zelf cocktails te kunnen maken.

 

Cocktail avond organiseren in Oirschot

Er zijn veel verschillende cocktails en veel verschillende stijlen. Daarom zijn er cocktails voor iedere gelegenheid. Denk aan frisse cocktails voor een zomerse bbq of een cocktail met chocolade voor een avondje op de bank wanneer het buiten regent.

 

 

Zelf cocktails maken in Oirschot tijdens je bbq

Het word weer mooi weer dus de BBQ’s komen ook weer tevoorschijn. Terwijl je met vrienden geniet van de zon en het lekkere eten komt een internationaal ervaren en gecertificeerde cocktail bartender jullie laten zien hoe je zelf cocktails maakt.

Cocktail workshop in Oirschot met vriendinnen

Een workshop is een perfecte aanvulling op een gezellige vriendinnen avond. Leer op een leuke manier om zelf een Cosmopolitan, Strawberry cheesecake of Raspberry mojito te maken. Wil je samen met je vriendinnen nog even verder, zelfs nadat de cocktail bartender weer vertrokken is? Dan zijn daar de Shake-het-zelf boxen voor. Ontdek hier hoe het werkt.

Vrijgezellenfeest in Oirschot?

Maak je vrijgezellenfeest extra bijzonder met Home Shaked. Naast cocktails kun je namelijk ook bijzondere shotjes leren maken. Zowel op een feestlocatie als bij jou thuis! We maken samen een selectie van een aantal geweldige shooters en wij regelen de rest. Een combinatie van cocktails en shotjes op je vrijgezellenfeest in Oirschot is natuurlijk ook mogelijk.