Keuze uit 3 cocktails

Neem contact op voor het volledige menu & prijzen

En vaker nagenieten

Naast materiaalhuur ook een optie voor overname

powered by Typeform

FAQ

Hoe werkt de bezorging?

We bezorgen de pakketten gekoeld en persoonlijk bij alle deelnemers thuis. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de situatie.

Hoe werkt afhalen?

We bezorgen de pakketten van alle deelnemers op 1 locatie. Vervolgens haalt iedere deelnemer zijn of haar pakket op bij de gekozen locatie. Dit kan bijvoorbeeld de zaak zijn of de woning van een deelnemer.

Is verzending mogelijk?

Om de kwaliteit van de producten en service te garanderen verzorgen wij zelf de bezorging. Bij uitzondering is verzending mogelijk. Neem hiervoor dan contact op.

Is alcoholvrij ook mogelijk?

Standaard is het mogelijk voor elke cocktail om een alcoholvrij alternatief te maken. Het is ook mogelijk om de workshop uitsluitend alcoholvrij te verzorgen.

Heb ik zelf nog iets nodig?

Door het uigebreide pakket heb je enkel nog wat materialen uit je eigen keukenla nodig. Alle andere ingrediënten, materialen en ijs zijn inbegrepen.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per situatie. Neem contact met ons op en ontvang informatie die passend is voor jou. Afhankelijk van de situatie, extra’s en voorkeuren variëren de prijzen tussen de €45 en €135 per deelnemer. (Excl. btw & bezorging)

Wat is de levertijd?

Elke online workshop is een op maat gemaakt event. Hiervoor is er een standaard levertijd van 2 weken. Een kortere levertijd is bij uitzondering mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Wanneer ontvangen de deelnemers de spullen.

De pakketten bevatten verse ingrediënten en ijs. Deze kunnen 1-2 dagen voor de workshop worden bezorgd op de afhaallocatie of bij de deelnemers thuis.